EK 2009

view:  full / summary

Dinsdag - dag 1

Posted by solistenharmonie on July 15, 2009 at 7:43 AM Comments comments (6)

Vandaag ging ik met me pa en ma om 7 uur richting Den Bosch. Daar moesten we verzamelen om verder naar Strassbourg te reizen met de bus. Toen we daar 9 uur waren gingen we richting Frankrijk. Dit was wel een lange reis van 8 uur, met 2 pauze's.

 

Eindelijk aangekomen in Strassbourg kwamen we in ons hotel. We moesten eerst een poos wachten want de lift was maar voor 2 personen met veel koffers erbij. Uiteindelijk maar de trap genomen. Toen we onze kamer binnen kwamen schrokken we best wel. Het was eigenlijk best klein en aangezien we veel spullen mee hadden wisten we niet waar we dat allemaal moesten laten, Zo erg dus, maar uiteindelijk hebben we de kamer verbouwd, we hebben de bedden anders neer gezet zodat we wel wat meer ruimte hadden. Onze badkamer was ook heel klein. Maar ja, niks aan te doen!

 

Toen was het alweer tijd om aan te schuiven voor het avondeten. Nou dat was het gesprek van de dag volgens mij, want het was niet bepaald lekker. We kregen eerst een soort bloemkoolsoep gevolg door een pasta met hasjeevlees en een vieze sausje. Als toetje hadden we ijs. Wat wel lekker was.

 

Nog eventjes wezen kletsen naar het eten en toen was het alweer ''bedtijd''.

Woensdag - dag 2

Posted by solistenharmonie on July 15, 2009 at 7:42 AM Comments comments (0)

Vandaag moesten we 9 uur in de bus zitten dus we gingen rond kwart voor 8 uit bed om ons klaar te maken voor een training van 3 uur. We hebben lekker getraind en we hebben na het trainen een geweldig gesprek gehad, en alles aan crista erover gevraagd. over tweelinghomo's, moederkoeken en hoe pijnlijk een bevalling kan zijn, jaja! Erg interessant. Daarna hebben we geluncht, en verder deze middag niet veel gedaan.

 

's middags ging iedereen zich klaar maken welke een kostuumtest moest doen. Samantha deed voor de groep de kostuumtest. We werden gelukkig goedgekeurd, haha! Daarna kregen we de ZAAL te zien, wat natuurlijk een supergave zaal is. Toen kwamen er wel wat meer zenuwen maar met de muziektest ging het allemaal goed dus dat scheelde. De zaal was wel glad maar ik had het erger verwacht, de lichten waren totaal niet vervelend dus alleen maar fijn!

 

Natuurlijk geld ook voor deze dag weer vroeg op bed. :(

Donderdag - dag 3

Posted by solistenharmonie on July 15, 2009 at 7:42 AM Comments comments (0)

Vandaag mochten we '' UITSLAPEN'' want me moesten half 10 pas in de bus zitten, dus 8 uur gingen we uit bed om ons klaar te maken voor een training. We hebben getraind van 10 tot half 2, nouja, trainen?? We hebben ook een deel van de tijd een leuke yel zitten bedenken en oefenen want MORGEN begint de EK! Het trainen ging goed, smiddags zijn we gaan shoppen en 's avonds kwamen de ouders langs bij het hotel!

 

 

's avond gingen we weeeer vroeg naar bed want we moesten morgen toch ECHT vroeg op.

Vrijdag - dag 4

Posted by solistenharmonie on July 15, 2009 at 7:41 AM Comments comments (0)

Vandaag moesten we er vroeg op. We zaten rond half 8 volgens mij in de bus. Vandaag moesten alle solisten de vloer op. Marielle mocht van de papillon-ers met de solo ook mee doen en draaide gewoon een NO-DROP! gewoon te gaaf.

 

De rest van de nederlanders draaide ook heel goed. het was een super lange dag. Na de laatste Nederlander gingen we meteen terug naar het hotel en toen was het al tijd om te dineren.

 

 

We hadden weeer pasta, zoals bijna alle dagen. Volgens mij staan nu door ons de nederlanders bekend om dat ze overal ketchup op doen, want anders smaakte het niet echt, haha!

 

 

Caroline was uiteindelijk terug gekomen van een LANGE dag alle optredens beoordelen, en toen moesten we allemaal in een zaal komen voor de uitslag. De bondscoach vertelde dat alle solisten morgen nog een keer de vloer op mochten want IEDEREEN was door naar de halve finale.

 

 

Morgen was ook de dag dat we op mogen met de groep, ook het team en het duo mag morgen ook!

We gingen savonds alvast de haren doen zodat we de volgende dag iets langer konden blijven slapen!

Zaterdag - dag 5

Posted by solistenharmonie on July 15, 2009 at 7:40 AM Comments comments (0)

Vandaag moesten we kwart voor 9 in de bus zitten, dus vroeg genoeg eruit om ons klaar te maken. Het make-up werd daar gedaan. We waren als allerlaatste van de groepen aan de beurt en we draaide het begin iets rommelig maar we waren goed hersteld want het einde was gewoon helemaal goed, het hele 3 baton ging ook helemaal goed! We hadden goede punten en we konden tevreden terug kijken! Ik vond het zelf supergaaf om daar te staan, en we hadden als doel om door naar de finale te gaan, maar dit moesten we nog afwachten.

 

Het duo van papillon (steef en marielle) draaide een mooie NO-DROP. Het was gewoon zooo mooi! Ook het team van Nederland had nog nooit zo goed als nu gedraaid, en de solisten gingen allemaal ook goed!

 

 

Toen de laatste solist van nederland was geweest gingen we weer terug naar het hotel en we kregen 'savonds FRIET! woehoee,. wat was iedereen toch blij naar al die pasta .

 

 

Daarna was caroline weer terug en had uitslag voor ons. De solisten hadden allemaal een mooie plek gekregen en geen was door naar finale, het Nederlandse duo, team en GROEP!!! was door naar de finale en dat betekende dat we morgen weer mochten! Super leuk dus!

 

 

'savonds hadden we nog een bonte avond en werd onthult wie je secret pell was. Daarna moesten we onze koffer in pakken, en toen hadden we allemaal nog wel lol uit de kamerraam met 2 franse jongens, welke van onze sport houden! GOED TOCH!

 

Daarna zijn we gaan slapen.

Zondag - Dag 6

Posted by solistenharmonie on July 15, 2009 at 7:33 AM Comments comments (0)

Vandaag mochten we ''uitslapen''  we moesten om half 11 in de bus zitten richting de zaal. Alleen het was niet echt uitslapen want me moesten onze koffers ingepakt hebben en de kamers opgeruimd hebben, jaja, we hadden een troep. Ook moesten alle slingers en ballonen van de kamers af en de gang moest opgeruimd worden.

 

We waren als laatste van de hele dag aan de beurt, we moesten vandaag met een reserve de vloer omdat felicity heel erg ziek was geworden.:( Wat natuurlijk heel k*t is. Samantha had het heel goed gedaan, en het viel helemaal niet op!

 

Toen de prijzenuitrijking was bleek dat wij een mooie 5e plek hadden gehaald op het EK!

Na de prijzenuitrijking zijn we meteen richting nederland gereden met 2 pauze's.

 

Ik vond het een superleuk EK! En vond het ook echt gaaf om daar te staan!

 

We waren 5 uur sochtends in Nunspeet.


Rss_feed

Categories